Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Carlos Jr. en Carlos Sr. even in hertogdom van Piacenza en Parma

Officiële kennismaking, maar de jongeman kreeg gelukkig óók gewoon een ijsje. Prins Carlos de Bourbon de Parma, hertog van Parma (en de oudste zoon van prinses Irene) was met zijn vrouw prinses Annemarie en hun zoontje een paar dagen in Parma. Carlos Sr. is hoofd van het huis de Bourbon de Parme....

Carlos Jr. en Carlos Sr. even in hertogdom van Piacenza en Parma

Officiële kennismaking, maar de jongeman kreeg gelukkig óók gewoon een ijsje.

Prins Carlos de Bourbon de Parma, hertog van Parma (en de oudste zoon van prinses Irene) was met zijn vrouw prinses Annemarie en hun zoontje een paar dagen in Parma.

Carlos Sr. is hoofd van het huis de Bourbon de Parme. Na het overlijden van zijn vader voert De Bourbon sinds 18 augustus 2010 de overigens nergens erkende titel van hertog van Parma. Het maakt zijn zoontje Carlos Enrique (6) de stamhouder. Carlos heeft nog een andere zoon Carlos uit een eerdere relatie. Die mag zich na eindeloos procederen sinds 2018 Zijne Koninklijke Hoogheid Carlos Hugo Roderik Sybren prins de Bourbon de Parme noemen, maar staat als buitenechtelijk kind buiten de opvolging.

Goed, waartoe diende het bezoek van de Carlossen? Junior diende kennis te maken met het Italiaanse erfgoed. Ze begonnen in Piacenza en gingen daarna door naar Parma.

Omdat er grenzen zijn aan hoe boeiend erfgoed is voor een zesjarige was er gelukkig ook een ijsje, om even bij te komen. Eerder brachten ook de dochters van Carlos en Annemarie al zo'n bezoek aan Piacenza en Parma.  

Foto's (c) PPE Agency

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in