Het ultieme royal-uitje voor de augustusmaand gaat weer in de verkoop: de zomeropening van Paleis Noordeinde en het Koninklijk Staldepartement.

Het is alweer de vierde keer dat het publiek verwelkomt wordt in het werkpaleis van de koning, en wel op vier achtereenvolgende zaterdagen in augustus. En als we iets weten van voorgaande edities, dan is het dat het een middagje pracht en praal belooft, in Den Haag.

Article continues after the ad

Oké, je kunt dan wel niet het nieuwe Huis ten Bosch in om het kantoor van Máxima te bewonderen (zoals Nouveau's Josine Droogendijk eerder deze week wél mocht). Maar ook Paleis Noordeinde is een ware beauty vol prachtige kunst en royal allure. Je kunt onder andere een kijkje nemen in de officiële ontvangstruimtes van het paleis, de Balkonkamer en de Grote Balzaal.

Het paleis is de vier zaterdagen vanaf zaterdag 3 augustus geopend, de stallen zijn daarnaast op de vier vrijdagen vanaf 2 augustus te bewonderen. Tickets zijn vanaf nu hier te bestellen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in