Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Beterschap! Prinses Irene heeft hersenschudding

De agenda van prinses Irene wordt voorlopig leeggemaakt nadat ze op skivakantie een hersenschudding opliep. De prinses (80) botste donderdag in Zwitserland met een andere skiër en liep daarbij een hersenschudding op. Daarom is haar schema voor nu leeggemaakt. De prinses is volgende week niet aanw...

Beterschap! Prinses Irene heeft hersenschudding

De agenda van prinses Irene wordt voorlopig leeggemaakt nadat ze op skivakantie een hersenschudding opliep.

De prinses (80) botste donderdag in Zwitserland met een andere skiër en liep daarbij een hersenschudding op. Daarom is haar schema voor nu leeggemaakt. De prinses is volgende week niet aanwezig bij de opening van het naar haar vernoemde bos in Alphen aan den Rijn.

Dat bevestigde de directeur van de Stichting Nationale Boomfeestdag aan NU.nl. "Ze is ongelukkig terechtgekomen. Verder is ze niet gewond geraakt, maar vanwege de hersenschudding en haar leeftijd moet ze een maand rust houden."

Haar oudste zoon prins Carlos zal in haar plaats acte de présence geven in het bos. Het is de tweede keer in drie jaar dat Irene ongelukkig terecht komt tijdens het skiën. In 2017 liep ze letsel aan haar knie op.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in