Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Best dressed: Máxima in Taminiau

De titel van de best dressed royal gaat deze week naar Máxima die tijdens de jaarlijkse zomerfotosessie koos voor een design uit de ready-to-wear-collectie van Jan Taminiau. Wat zijn de plaatjes van ons koningshuis weer ongelooflijk mooi dit jaar! Van de setting (de achtertuin van hun nieuwe pale...

Best dressed: Máxima in Taminiau

De titel van de best dressed royal gaat deze week naar Máxima die tijdens de jaarlijkse zomerfotosessie koos voor een design uit de ready-to-wear-collectie van Jan Taminiau.

Wat zijn de plaatjes van ons koningshuis weer ongelooflijk mooi dit jaar! Van de setting (de achtertuin van hun nieuwe paleis Huis ten Bosch) tot de prachtige prinsessen en ons stralende koningspaar, kersvers terug van een romantisch tripje naar New York.

Tel daarbij op dat de zomervakantie nu écht kan beginnen voor de Oranjes (Griekenland lonkt), en je snapt waarom er zo gestraald wordt.

Outfit Máxima

Máxima combineerde haar jurk van Taminiau met bruine sandalen van Gianvito Rossi, groene oorbellen van Bodes & Bode en haar klassieke horloge.