De titel van de best dressed royal gaat deze week naar Máxima die tijdens de jaarlijkse zomerfotosessie koos voor een design uit de ready-to-wear-collectie van Jan Taminiau.

Wat zijn de plaatjes van ons koningshuis weer ongelooflijk mooi dit jaar! Van de setting (de achtertuin van hun nieuwe paleis Huis ten Bosch) tot de prachtige prinsessen en ons stralende koningspaar, kersvers terug van een romantisch tripje naar New York.

Article continues after the ad

Tel daarbij op dat de zomervakantie nu écht kan beginnen voor de Oranjes (Griekenland lonkt), en je snapt waarom er zo gestraald wordt.

Outfit Máxima

Máxima combineerde haar jurk van Taminiau met bruine sandalen van Gianvito Rossi, groene oorbellen van Bodes & Bode en haar klassieke horloge.

Dit was de laatste editie van Best dressed royal voor de zomervakantie. Nouveau.nl houdt je de komende weken op de hoogte van onder andere zomerse hotspots, summer fashion én cultuur. 

Beelden: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in