De titel van de bestgeklede royal gaat deze week naar koningin Máxima die schitterde in een robe manteau van Claes Iversen. 

Koning Willem-Alexander en zijn Spaanse collega Felipe werden afgelopen maandag lid van de illustere Orde van de Kousenband.

Article continues after the ad

Beiden zijn geïnstalleerd als ridder (Stranger Knight) in de oudste Britse ridderorde, de Most Noble Order of the Garter. Dat gebeurde formeel in St Georges Chapel, de kapel die behoort bij Windsor Castle.

Ook koningin Beatrix werd dertig jaar geleden lid van deze orde. 

Koninklijk onderonsje

Terwijl er werd gewacht tot de mannen arriveerden in hun zware donkerblauwe capes en hoeden met witte veren, hadden hun vrouwen een koninklijk onderonsje.

Robe manteau van Claes Iversen

Máxima droeg voor de gelegenheid een robe manteau van Claes Iversen, met smoking revers en een breed ceintuur. En dat stond haar prachtig. 

Haar hoed lijkt sterk op die van Prinsjesdag 2018, maar toch zijn er wel wat verschillen te zien. De hoed zou dus vermaakt kunnen zijn. Maar de hoed zou ook een nieuw exemplaar kunnen zijn, zo stelt modekoninginmaxima.nl.

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#queenmaxima #koninginmaxima #modekoningin #modekoninginmaxima #fashionqueen #beautyqueen #styleicon #fashion #maxima

Een bericht gedeeld door Queen Maxima (@queenmaxima_fashion) op

Bronnen: ANP, modekoninginmaxima.nl
Beeld: AFP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in