De titel gaat deze week naar onze koningin, die tijdens de laatste dag van het staatsbezoek aan Duitsland woensdag een japon met grote klokmouwen droeg gemaakt door Edouard Vermeulen van modehuis Natan.

Máxima droeg de japon van effet crepon eerder tijdens de uitreiking van de Militaire Willems-Orde in augustus 2018, zo weet modekoninginmaxima.nl.

Article continues after the ad

Regen

Het mooie weer dat het koninklijk bezoek aan Duitsland de eerste dagen kenmerkte, laat het op de laatste dag geheel afweten. 

Staatsbezoek

Het koningspaar bezocht van maandag tot en met woensdag de Duitse deelstaten Mecklenburg-Voor-Pommeren en Brandenburg. Zij werden daarbij vergezeld door ministers Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat en Ingrid van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Minister Ank Bijleveld van Defensie was aanwezig bij een bijeenkomst over de Duits-Nederlandse samenwerking bij internationale missies.

Het staatsbezoek aan Duitsland is vaste prik voor het koningspaar, dat jaarlijks een bezoek aan één of meerdere Duitse deelstaten brengt. Hierbij is speciale aandacht voor de economische betrekkingen.

Bronnen: BuzzR, modekoninginmaxima.nl
Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in