Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

België: prinses Delphine vertelt haar levensverhaal

De driedelige reeks is te zien op de VRT. Ze trekt statement outfits aan op de Nationale Dag. Ze danst Matrix Tango's in Dancing with the Stars. En ze neemt geen blad voor de mond. Prinses Delphine (53), de halfzus van koning Filip van België, ontpopt zich na al die jaren als 'onzichtbaar' buiten...

België: prinses Delphine vertelt haar levensverhaal

De driedelige reeks is te zien op de VRT.

Ze trekt statement outfits aan op de Nationale Dag. Ze danst Matrix Tango's in Dancing with the Stars. En ze neemt geen blad voor de mond. Prinses Delphine (53), de halfzus van koning Filip van België, ontpopt zich na al die jaren als 'onzichtbaar' buitenechtelijk kind als een zeer zichtbare, zelfbewuste royal.

Belgische omroep VRT (in de meeste gevallen ook in Nederland te zien) zendt vanaf januari een driedelige reeks uit over haar. In Delphine: mijn verhaal deelt ze voor het eerst op televisie haar levensverhaal. Delphine, die kunstenares is, werd vorig jaar na een lange juridische strijd officieel erkend als buitenechtelijke dochter van de vorige koning Albert.

In de serie, vanaf 12 januari drie weken lang te zien op Eén, vertelt de 53-jarige prinses over verschillende fases in haar roerige leven. Daarbij laat ze ook foto’s zien uit haar eigen archief en deelt ze kiekjes uit familiealbums. In de tv-special komen ook haar partner, moeder en vrienden aan het woord, net als haar advocaten, journalist Mario Danneels, paleismedewerkers en vrienden uit de kunstwereld.