Als koningin moet Máxima heel wat trends aan zich voorbij laten gaan, maar de vernieuwde aandacht voor de midirok past helemaal in haar straatje.

Zeker als ze die veilige roklengte kan combineren met bijzondere stoffen, gewaagde kleurencombinaties en een goed stel hakken.

Kleurig maar keurig

Article continues after the ad

Een zonnig streekbezoek aan Zeeland wordt door Máxima opgeluisterd met een kleurrijke midirok van Claes Iversen.  

Subtiel verleidelijk

Voor een zakelijke meeting in New York zoekt Máxima voor 1.300 dollar een midi-rok van Jonathan Simkhai uit. De midi-rok is namelijk gemaakt van gehaakt kant, bloemapplicaties, veters en metalen ringetjes.

All dressed up

In het Verenigd Koninkrijk laat Máxima zien dat de midi-lengte ook goed kan uitpakken bij een jurk. Zo draagt ze op de laatste dag van het staatsbezoek een mooie midi-jurk uit de prêt-à-portercollectie van Oscar de la Renta.

Flamboyant

Een flamboyante cold shoulder dress voor een G20-top. Misschien een onverwachtse keuze, maar daar trekt Máxima zich niets van aan.

Elke maand schrijft Josine Droogendijk, de vrouw achter ModeKoninginMaxima.nl, in Nouveau over de stijlvolle fashion en de slimme modetrucs van Máxima.

Nu in Nouveau!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in