Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Beatrix voor het eerst weer op pad

Fijn om onze voormalig koningin weer eens te zien. Sinds het begin van de coronapandemie zagen we prinses Beatrix niet meer. Logisch natuurlijk, maar wat een traktatie om haar vanmiddag (woensdag) weer aan het werk te zien bij de landelijke Buitenspeeldag van Jantje Beton. HKH opende de dag in Ba...

Beatrix voor het eerst weer op pad

Fijn om onze voormalig koningin weer eens te zien.

Sinds het begin van de coronapandemie zagen we prinses Beatrix niet meer. Logisch natuurlijk, maar wat een traktatie om haar vanmiddag (woensdag) weer aan het werk te zien bij de landelijke Buitenspeeldag van Jantje Beton.

HKH opende de dag in Baarn, als beschermvrouwe van de stichting. Toch een maffe editie natuurlijk, want hoewel buitenspelen de hele coronatijd gemogen heeft, voelt het natuurlijk wél anders.

Prinses Beatrix kreeg een rondleiding door de speeltuin en sprak met kinderen over hun favoriete buitenspeelactiviteiten. Ook ging ze in gesprek met vrijwilligers van de speeltuin en het effect van de uitbraak van het coronavirus.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in