Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Andere royals at fifty

This is fifty, royal-editie. Dit artikel staat in een uitgebreidere versie in de nieuwe Nouveau, met Máxima op de cover, die NU in de winkels ligt. Je bestelt 'm hier. Onze koningin wordt maandag vijftig. Maar hoe zagen de andere royals er eigenlijk uit op hun vijftigste? En hoe was hun leven toe...

Andere royals at fifty

This is fifty, royal-editie.

Dit artikel staat in een uitgebreidere versie in de nieuwe Nouveau, met Máxima op de cover, die NU in de winkels ligt. Je bestelt 'm hier.

Onze koningin wordt maandag vijftig. Maar hoe zagen de andere royals er eigenlijk uit op hun vijftigste? En hoe was hun leven toen?

Koningin Elizabeth – 1976

Grace Kelly – 1979

Prinses Beatrix – 1988

Op haar vijftigste zagen we Beatrix veel. Op Koninginnedag 1988 doken de Oranjes onaangekondigd op in de Jordaan, waar ze de legendarisch geworden kus kreeg op de vrijmarkt. Legendarisch was ook haar kapsel waar geen windkracht tien ooit vat op kreeg. Een Maxima was ze nooit, ze was en is een vrouw van de inhoud die de verpakking minder belangrijk vond.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in