Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Amalia's partyzomer: dít heeft ze al in de kast

We geven meteen wat extra suggesties voor fijne feestjes! Dus, je hebt met glans je diploma gehaald. Je neemt een tussenjaar, wat betekent dat er geen stress is rond het vinden van een kamer. Je hebt een droomnetwerk met fijne, discrete contacten in Duitsland, Griekenland en Spanje, waarvan het e...

Amalia's partyzomer: dít heeft ze al in de kast

We geven meteen wat extra suggesties voor fijne feestjes!

Dus, je hebt met glans je diploma gehaald. Je neemt een tussenjaar, wat betekent dat er geen stress is rond het vinden van een kamer. Je hebt een droomnetwerk met fijne, discrete contacten in Duitsland, Griekenland en Spanje, waarvan het ene land al helemaal op geel staat en van het andere fijne eilanden als Ibiza, La Palma en Mallorca ook al die kleur hebben.

Je hebt ook nog eens het mooiste haar ter wereld en je staat bekend als een lief mens met humor en gezond verstand. Dan ligt het toch voor de hand dat het deze zomer uitnodigingen zal regenen voor prinses Amalia? Dus, wat kan ze eens aantrekken voor een fancy tuinfeest?    

Ze heeft natuurlijk deze romantische Needle & Thread in de kast hangen, hier gecombineerd met duizelingwekkende Louboutins.

(c) PPE Agency

Aan de festiviteiten in Sevilla hield ze in 2019 deze jurk over #goldengirl

Haar toewijding aan het Griekse Devotion is inmiddels bekend – met een leuke sandaal eronder óók heel geschikt voor een zomers feestje.

(c) BSR Agency

En er valt van alles te pikken uit de inloopkast van haar moeder, al zijn we daar niet altijd even enthousiast over.