We geven meteen wat extra suggesties voor fijne feestjes!

Dus, je hebt met glans je diploma gehaald. Je neemt een tussenjaar, wat betekent dat er geen stress is rond het vinden van een kamer. Je hebt een droomnetwerk met fijne, discrete contacten in Duitsland, Griekenland en Spanje, waarvan het ene land al helemaal op geel staat en van het andere fijne eilanden als Ibiza, La Palma en Mallorca ook al die kleur hebben.

Article continues after the ad

Je hebt ook nog eens het mooiste haar ter wereld en je staat bekend als een lief mens met humor en gezond verstand. Dan ligt het toch voor de hand dat het deze zomer uitnodigingen zal regenen voor prinses Amalia? Dus, wat kan ze eens aantrekken voor een fancy tuinfeest?    

Ze heeft natuurlijk deze romantische Needle & Thread in de kast hangen, hier gecombineerd met duizelingwekkende Louboutins.

(c) PPE Agency

Aan de festiviteiten in Sevilla hield ze in 2019 deze jurk over #goldengirl

Haar toewijding aan het Griekse Devotion is inmiddels bekend – met een leuke sandaal eronder óók heel geschikt voor een zomers feestje.

(c) BSR Agency

En er valt van alles te pikken uit de inloopkast van haar moeder, al zijn we daar niet altijd even enthousiast over.

Onze favoriete fashion illustrator Linda Zoon heeft alvast een mooie suggestie.

Bella Cascata-print silk crepe de Chine maxi dress van La DoubleJ 1300 euro

En ook wij zijn even online de rekken ingedoken voor een paar looks die haar vast fabulous zouden staan. In diverse prijsklassen, want we weten natuurlijk niet hoeveel kleedgeld ze krijgt. En een béétje afgestemd op haar smaak, want ze lijkt ons geen fan van strapless. Ook handig voor als je zelf de komende maanden bruiloften en partijen met een dresscode tegemoet kunt zien. Welke look is je favoriet? 

Maxi-jurk van chiffon, 45 euro

Een beetje in de stijl van Devotion: BodyFlirt 40 euro

Jurk Valerie van Studio 8 110 euro

Jurk Hedi van Ted Baker 350 euro

De Kyklos jurk van Themis Z € 644

De Milana van Studio 8, 219 euro

BodyFlirt 38 euro 

De Nellie van Le Sirenuse, Positano € 464 Zit er een leuke look voor haar bij, denk je? 

Foto's (c) Brunopress, RVD, BSR Agency

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in