Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Amalia's modemomenten van 2019

Onze kroonprinses stapte dit afgelopen jaar voorzichtig iets meer in de spotlights. En dat leverde een paar prachtige modemomenten op. Januari: Jumping Amsterdam Naast haar prachtige lange lokken vielen ook Amalia's pantalon (van Zara) en tas (van Elvy) goed in de smaak. Februari: op wintersport ...

Amalia's modemomenten van 2019

Onze kroonprinses stapte dit afgelopen jaar voorzichtig iets meer in de spotlights. En dat leverde een paar prachtige modemomenten op.

Januari: Jumping Amsterdam

Naast haar prachtige lange lokken vielen ook Amalia's pantalon (van Zara) en tas (van Elvy) goed in de smaak.

Februari: op wintersport in Lech

De kroonprinses kijkt goed af wat haar moeder doet en droeg dit jaar een skipak van Nederlandse makelij (net als Máxima zelf).

April: Koningsdag 

Wow, wat straalde Amalia in deze look met een jas en frisse jurk van Natan en hakken van Gianvito Rossi (ook naar Máxima's voorbeeld). Ook leuk: mama's chilipeper-clutch mocht ook mee.

Mei: dansen in Sevilla

Zo'n flamencolook zagen we nog niet eerder bij onze prinsessen, maar het was in avondkleding dat Amalia écht prachtig uit de verf kwam in Spanje. Wow.

Juli: de zomerfotosessie

Heerlijk lookje van Sandro Paris.

December: een nieuw verjaardagsportret

Voor haar zestiende verjaardagsportret (gemaakt door de koning zelf) trok Amalia een zilveren top uit haar kast op Huis ten Bosch. Helemaal van nu, de metallictrend. Al zijn het ook hier weer vooral die prachtige lokken die opvallen. Die zijn tijdloos.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in