Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Amalia geslaagd: de vlag mag uit!

Wat een schitterend resultaat voor de kroonprinses! De vlag mag en gáát uit op Huis ten Bosch. Natúúrlijk is kroonprinses Amalia geslaagd, cum laude zelfs, daar twijfelde waarschijnlijk helemaal niemand aan. Ze is immers een heel goede leerling, daar op het gymnasium in Den Haag. Of, nou ja, dat ...

Amalia geslaagd: de vlag mag uit!

Wat een schitterend resultaat voor de kroonprinses!

De vlag mag en gáát uit op Huis ten Bosch. Natúúrlijk is kroonprinses Amalia geslaagd, cum laude zelfs, daar twijfelde waarschijnlijk helemaal niemand aan.

Ze is immers een heel goede leerling, daar op het gymnasium in Den Haag. Of, nou ja, dat wás ze. Want onze kroonprinses is vanaf vandaag officieel middelbare scholier af! Dus bungelde er, zoals bij heerlijk veel woningen in Nederland, vandaag een rugzak aan de royal vlaggenmast. 

Het was een nagelbijter van een ochtend (en in sommige gevallen middag) voor zo'n 200.000 scholieren waaronder 40.000 vwo'ers, want vandaag kwam dan die ontzettend belangrijke examenuitslag. Veelal nog, heel ouderwets eigenlijk, via de telefoon. Maar dat is wel zo gezellig ook.

En nu?

Ook op Huis ten Bosch rinkelde de telefoon (of nou ja, de iPhone van Amalia) en jawel hoor: hartstikke geslaagd natuurlijk.

FEEST!