Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Amalia en Máxima in Nederlandse skipakken

Heb je de skivakantie er net op zitten, komen kroonprinses Amalia en koningin Máxima met een lekkere fashiontip. Onthouden voor volgende keer dan maar. De Oranjes genieten deze week van zonnig Lech, en lieten zich gisteren (maandag) uitgebreid fotograferen op de pistes. In een aantal opvallende o...

Amalia en Máxima in Nederlandse skipakken

Heb je de skivakantie er net op zitten, komen kroonprinses Amalia en koningin Máxima met een lekkere fashiontip. Onthouden voor volgende keer dan maar.

De Oranjes genieten deze week van zonnig Lech, en lieten zich gisteren (maandag) uitgebreid fotograferen op de pistes. In een aantal opvallende outfits.

Amalia en Máxima kozen er, net als tijdens Koningsdag 2018, voor om matching ten tonele te verschijnen. Zij droegen allebei skikleding van het Nederlandse merk Goldbergh.

De twee andere prinsessen pakten het anders aan. Alexia droeg skikleding van Moncler, en Ariane droeg - zoals we dat van de Oranjes gewend zijn - een oud skipak van zus Alexia. 

Beeld: ANP

Bron: modekoninginmaxima.nl

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in