Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Amalia en Ariane: modezussen

Sisters stick together. Grappig detail: kroonprinses Amalia en prinses Ariane droegen op Koningsdag al een jurk van dezelfde designer, en staken zich ook woensdagavond voor het concert in Theater Carré weer in eenzelfde ontwerp. Elk in eigen stijl, toch heel gezusterlijk. De meiden kozen in Amste...

Amalia en Ariane: modezussen

Sisters stick together.

Grappig detail: kroonprinses Amalia en prinses Ariane droegen op Koningsdag al een jurk van dezelfde designer, en staken zich ook woensdagavond voor het concert in Theater Carré weer in eenzelfde ontwerp. Elk in eigen stijl, toch heel gezusterlijk.

De meiden kozen in Amsterdam allebei voor een jurk van Needle & Thread (gewoon via ASOS te krijgen en dus héél er tienerproof), en in Eindhoven op 27 april allebei juist voor een luxe Natan-design à la mama Máxima.

Amalia op 12 mei en 27 april... (SWIPE)

En zusje Ariane op 12 mei en 27 april

Prinses Alexia gooide het over een andere boeg: zij schitterde zowel woensdagavond als op Koningsdag in een design van het Franse Maje. 

Links op 12 mei, rechts op 27 april, allebei van modemeisjesmerk Maje

Voor de accessoires grepen de meiden lekker in Máxima's juwelenkist én schoenenkast (hallo Amalia op Louboutins!). En ze bleken ook nu al mama's voorliefde voor ongelooflijk hoge hakken te delen.

Prachtig om te zien, wat een glamour in ons koningshuis!

Beeld: Brunopress/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in