Toch maar mooi een paar dagen extra vakantie gehad.

In tegenstelling tot wat iedereen dacht, zijn prinsessen Amalia (16) en Alexia (15) niet mee teruggegaan toen koning Willem-Alexander (53) en koningin Máxima (49) hun vakantie afbraken, zo meldt RTL Boulevard. De oudste twee dochters zijn vandaag pas teruggekeerd, ze werden herkend door medepassagiers van de lijnvlucht. 

Article continues after the ad

Het koninklijke gezin was op vakantie in Griekenland, maar slechts een deel keerde weer terug naar Nederland, heeft de RVD bevestigd.

Ariane vloog mee terug met haar ouders, maar 'door een tekort aan tickets' ...

...(huh - in coronatijd waarin vliegtuigen op een goede dag hooguit halfvol zitten?) bleven de oudste A'tjes achter in Griekenland, iets wat ze vast niet héél vervelend hebben gevonden (al is er natuurlijk altijd beveiliging in de buurt...).

Maar wat zei de koning ook alweer over zijn dochters, dat hij sommige dingen niet wilde weten? Wellicht waren er ook vriendinnen mee. Wat is 'Paaaarty!' in het Grieks? διασκέδαση ! 

Foto's (c) Brunopers

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in