Ze droegen tijdens de fotosessie voor de zomervakantie allebei een outfit van Sandro Paris. En daarmee zijn kroonprinses Amalia en prinses Alexia helemaal on trend, in royalkringen.

Hun liefde voor het Franse label stamt van mama Máxima, die onder andere al meermalen dit jasje van het merk droeg. Maar inmiddels lijken haar dochters het stokje te hebben overgenomen, wat betreft de Sandro-liefde. En daarin staan ze niet alleen.

Article continues after the ad

Tijdens de zomerfotosessie droegen de meiden allebei Sandro (en Ariane een onbekend design, dus wie weet is dat óók een Sandrootje). Op Koningsdag 2019 ging Alexia ook al voor een Sandro. De prinses stijlt graag outfits op haar Instagram-account, waar ze al eens eerder een jurkje van Sandro aanprees. Je bent fan of je bent het niet.

Qua fashionable én keurig genoeg voor (jonge) royals zitten ze met Sandro helemaal goed. Ook Kate Middleton en koningin Letizia van Spanje zijn deze zomer al gespot in ontwerpen van het Franse huis. Wellicht keken zij het wel af bij onze jongste royal-generatie. Dat belooft nog wat.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in