Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Alle staatsbezoeklooks nog één keer op een rij

En we zoomen even lekker in op de details. Een staatsbezoek met koningin Máxima betekent altijd een ware modeparade. Dagprogramma's, een staatsbanket, een black tie-concert... er is veel te genieten in drie dagen Noorwegen. Daarom hier nog eens alles op een rij. Dag 1: de groene Natan Een oldie b...

Alle staatsbezoeklooks nog één keer op een rij

En we zoomen even lekker in op de details.

Een staatsbezoek met koningin Máxima betekent altijd een ware modeparade. Dagprogramma's, een staatsbanket, een black tie-concert... er is veel te genieten in drie dagen Noorwegen. Daarom hier nog eens alles op een rij.

Dag 1: de groene Natan

Een oldie but a goodie, want deze japon droeg Máxima acht jaar geleden voor het eerst. Met speciale aandacht voor de schouders, de gouden hakken en de handtas. Die laatste is één van Majesteits grote favorieten: de Moneypenny van Sophie Habsburg.

Het staatsbanket: een beroemde Taminiau

Deze Taminiau droeg Máxima voor het eerst bij 'The Queen', tijdens het staatsbezoek aan Groot-Brittannië dus. Maar dat was drie jaar geleden, dus mocht hij weer eens buiten spelen. Een plaatje.

Zelfs de inhuldigingstiara mocht speciaal van stal.

Dag 2: de Koningsdaglook

Deze Jan Taminiau werd in Nederland beroemd als Koningsdagoutfit van 2017 en is ook in Noorwegen een schot in de roos...

...met pluspunten voor dit fijne tasje en die knoeperd van een ring.

De contraprestatie: een nieuwe knaller van Claes Iversen

De sexy Frozen-jurk kenden we nog niet, de hakken wél. Maar je blijft er naar kijken, zo hoog.

In een look waar zó veel gebeurt (gaten! goud!) valt zoiets simpels als een kapsel nog wel eens weg. Maar kijk toch hoe mooi.

Dag 3: op lekker warm in nog een Claes

Een warm kleurtje, een cape over een jas én fijne accessoires. Vooral de schoenen met zilveren punt vallen op. Heerlijk.

Dat was genieten. En het leukste is: over net iets meer dan een maandje wacht ons (hopelijk) alweer het volgende staatsbezoek, dan aan Griekenland.

Beeld: Brunopress/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in