Het staatsbezoek aan Ierland van koningin Máxima en koning Willem-Alexander zit er weer op. Wij blikken nog even terug met Máxima's looks.

Claes Iversen

Bij aankomst in Dublin woensdag droeg Máxima een prachtige jurk van Claes Iversen.

Article continues after the ad

Schitteren in Jan Taminiau

Dat onze koningin zou uitpakken voor het staatsbanket dinsdagavond stond vast. Ze schitterde in een design van Jan Taminiau. In de Ierse kleur groen ook nog. Daar gooide ze vast en zeker hoge ogen mee bij de Ieren. Net als met haar matching sieradenpartij.

De jurk droeg ze ook al eens tijdens een staatsbezoek aan Portugal.

Paillettenrok van Natan

Na het staatsbanket brak donderdag de tweede dag aan van het Ierse staatsbezoek. Met weer een druk programma voor de boeg. Dat volgens onze koningin vraagt om een paillettenrok van Natan

Contraprestatie

Máxima pakte 's avonds voor de contraprestatie aan de Ieren (een voorstelling van het Nederlands Dans Theater 2) uit en koos voor een japon met opstaande boothals ontworpen door Edouard Vermeulen van Natan. Ze verscheen eerder in deze creatie bij de opening van het Holland Festival 2016, zo weet modekoninginmaxima.nl.

Trenchcoat over deux-pièces van Natan

Het koningspaar vloog vrijdagochtend van hoofdstad Dublin naar het zuidelijker gelegen Cork. Máxima droeg een bekend deux-pièces met handgeschilderde bloemen wederom ontworpen door Edouard Vermeulen van Natan, zo weet modekoninginmaxima.nl.

Vervolgens voer het gezelschap naar Cobh, waarbij het koningspaar uitleg kreeg over recente en toekomstige havenontwikkelingen. Máxima trok voor de gelegenheid een trenchcoat over haar rok en jasje aan. 

Willem-Alexander en Máxima vertrokken aan het einde van de middag uit Ierland

Beelden: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in