Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Alexia's eerste cover

De Argentijnse ¡Hola! zet onze 'Princesa Rebelde' in de spotlights. In Argentinië zijn ze er maar wat trots op dat ze in Nederland een koningin en drie prinsessen hebben rondlopen. De vijftiende verjaardag van prinses Alexia ging daar dan ook niet onopgemerkt voorbij. De Argentijnse versie van He...

Alexia's eerste cover

De Argentijnse ¡Hola! zet onze 'Princesa Rebelde' in de spotlights.

In Argentinië zijn ze er maar wat trots op dat ze in Nederland een koningin en drie prinsessen hebben rondlopen. De vijftiende verjaardag van prinses Alexia ging daar dan ook niet onopgemerkt voorbij.

De Argentijnse versie van Hello! Magazine (¡Hola! dus, daar een bijlage van de krant La Nacion) zette haar zelfs op hun cover. En dat lijkt ons toch een primeur, voor de middelste dochter van Willem-Alexander en Máxima.

Tiener-capriolen

'Is zij de rebelse prinses van haar generatie?', luidt de covertekst over Alexia de Holanda. 'De dochter van Máxima wordt 15. Ze is Instagrammer, zingt, speelt gitaar en mensen praten over haar tiener-capriolen.'

En zo, eh, is het natuurlijk. Al zien wij hier in Nederland maar weinig van haar op privé ingestelde Instagram-account en TikTok natuurlijk, behalve wat er her en der uitlekt via vriendinnen. Dat van het zingen en gitaarspelen wisten we natuurlijk al lang. En als ze met tiener-capriolen bijvoorbeeld haar skistokken-gate en geweldige blikken bedoelen, ja dan snappen we dat óók.

Wat we ook helemaal begrijpen is dat Alexia een bloedje van een covermodel is, al zet dit kiekje haar wel héél rebels neer en is het bepaald niet zo dat ze alleen maar in de camera sneert. Hoe het ook zij: het zal haar eerste cover van velen zijn.