Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Alexia zingt in schoolmusical

Dat prinses Alexia dól is op zingen is geen geheim meer. Nu blijkt ze een lekkere rol te hebben gespeeld in haar schoolmusical. Het Sorghvliet College in Den Haag zou onlangs de musical Mamma Mia! hebben uitgevoerd. Alexia vertolkte hierin de rol van een vriendin van de hoofdpersoon Sophie. Twee ...

Alexia zingt in schoolmusical

Dat prinses Alexia dól is op zingen is geen geheim meer. Nu blijkt ze een lekkere rol te hebben gespeeld in haar schoolmusical.

Het Sorghvliet College in Den Haag zou onlangs de musical Mamma Mia! hebben uitgevoerd. Alexia vertolkte hierin de rol van een vriendin van de hoofdpersoon Sophie. Twee avonden lang was ze te zien in Theater De Nieuwe Regentes in Den Haag, zo meldt Story.

Hoog bezoek

Alexia en haar schoolgenootjes konden rekenen op hoog bezoek bij hun première. De eerste avond waren Willem-Alexander, Máxima en Ariane aanwezig. Op de tweede avond gaf oma Maria del Carmen, de moeder van koningin Máxima acte de présence.

The Voice

Onlangs deed er al een verhaal de ronde dat de prinses dolgraag mee zou willen doen aan The Voice Kids. Misschien dat het koningspaar na het zien van haar optreden alsnog overstag gaat?

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in