Onze prachtige prinses Alexia is een meid met vele talenten. En zingen hoort daar ook bij. Zozeer zelfs dat ze graag mee zou willen doen aan de talentenjacht The Voice Kids.

Alexia (13) zou een gouden stemmetje hebben. Op besloten feestjes pakt ze met enige regelmaat de microfoon, en in haar eigen koninklijke biografie van de RVD staat 'zingen' ook als hobby genoemd.

Royaltydeskundige Marc van der Linden vertelt: "Ze kan heel goed zingen. Ik heb ooit via via een filmpje gezien van een optreden bij haar peettante, en dat was prachtig." De prinses zong het nummer Empire State of Mind van Alicia Keys. Eerder vertelde ook prinses Christina in een interview dat "Amalia en Alexia prachtig kunnen zingen".

Article continues after the ad

Nou zal deelname aan The Voice er vermoedelijk niet in zitten (of papa en mama zo gecharmeerd zijn van dat idee is een groot vraagteken), maar krijgen we misschien snel alweer een kansje om de zoete tonen van Alexia te horen. Vorig jaar kon ze tijdens Koningsdag haar enthousiasme niet bedwingen en zong ze druk mee tijdens een optreden van Kensington.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in