Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Alexia: nieuw portret

Een traktatie op de zomerse donderdag: een fonkelnieuw Alexia-portret! Morgen is het feest in Huis ten Bosch, want prinses Alexia blaast dan alweer vijftien kaarsjes uit. En wie jarig is trakteert. Op een nieuwe portretfoto bijvoorbeeld. Het kiekje werd op Koningsdag genomen, dus het lookje kenne...

Alexia: nieuw portret

Een traktatie op de zomerse donderdag: een fonkelnieuw Alexia-portret!

Morgen is het feest in Huis ten Bosch, want prinses Alexia blaast dan alweer vijftien kaarsjes uit. En wie jarig is trakteert. Op een nieuwe portretfoto bijvoorbeeld.

Het kiekje werd op Koningsdag genomen, dus het lookje kennen we al. Maar goed: plaatje hoor! En wat lijkt ze toch op haar moeder.

De vorige portretfoto van de prinses (zie hieronder) stamt alweer van maart 2018, ruim twee jaar geleden dus. Nou was dat er wel eentje om in te lijsten (de Erwin Olaf-serie werd legendarisch), maar twee jaar maakt een boel verschil in het leven van een tienermeid.

Beeld: Brunopress/Koninklijk Huis

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in