Die broek is uiteraard helemaal à la mode.

Wie wil weten wat er modisch gezien speelt onder de hipste, jongste fashion lovers, hoeft tegenwoordig niet verder te kijken dan prinses Alexia. Die met haar zestien jaar exact weet wat er leeft.

Article continues after the ad

Dat bleek wel weer toen zij voor de zomerfotosessie van 2021 toch een beetje onverwacht arriveerde in een vrij casual outfit met een witte top en een groene broek. En dat terwijl ze de laatste paar keer dat we haar zagen toch nogal uitpakte met (mini)jurkjes, opvallende prints en nog opvallendere blikken.

Het was geen vergissing dat de middelste dochter van Willem-Alexander en Máxima juist in deze Zara-broek ten tonele verscheen, zeer casual op gympen maar haar prachtige lokken wél met zorg door de stijltang gehaald. Dit is helemaal dé trend van het moment, zeggen modemeisjes van haar leeftijd. De wijde broek, dus.

De skinny is eigenlijk overal op zijn retour, maar in de jongste kringen natuurlijk helemaal UIT. Nu zijn het juist de wijdere (flared) en ruimer zittende modellen die in trek zijn. Zoals die groene Zara dus, die ook nog eens lekker hoog sluit.

Leuk, zo'n royal fashionista.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in