Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5x Máxima in pak: het werkleven begint weer bijna

Maandag begint het gewone leven weer. Máxima is gelukkig altijd business-ready. Wanneer we HM weer in het wild kunnen spotten is nog niet aangekondigd, maar als de prinsessen maandag weer naar school gaan is het aftellen geblazen voor onze koningin ook weer in de auto stapt om haar drukke werklev...

5x Máxima in pak: het werkleven begint weer bijna

Maandag begint het gewone leven weer. Máxima is gelukkig altijd business-ready.

Wanneer we HM weer in het wild kunnen spotten is nog niet aangekondigd, maar als de prinsessen maandag weer naar school gaan is het aftellen geblazen voor onze koningin ook weer in de auto stapt om haar drukke werkleven op te pakken.

Hoe snel ze weer in een vliegtuig kan stappen voor haar VN-werk (dat zich dit jaar hoofdzakelijk via Zoom-meetings afspeelde) is nog maar de vraag, maar op Nederlandse bodem kan er gelukkig weer een heleboel. En wij kijken uit naar de terugkeer van onze koningin in het straatbeeld.

Ook wachten we natuurlijk met smart op haar herfstgarderobe. Maar voor die helemaal uit het vet gaat: ook in een lekker pak zien we Majesteit graag. En laat ze daar nou net héél veel prachtige keuze in hebben. Onze (en haar) favorieten nog een keer op een rij.

Haar eigen favoriet: Claes Iversen in Máxima-rood

De budgettopper: zonnig geel van Zara

De nieuwkomer: de Massimo Dutti van de zomerfotosessie van 2020

De uitschieter: pied de poule van Natan

Oranje boven in Claes Iversen (met op de bovenste foto een blouse van Gucci)

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in