Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: 3 looks die we heel graag weer eens willen zien

Perfect voor het voorjaar.

3 looks waar we Máxima graag het jaar in willen zien openen

We hebben al heel wat mooie full color looks van HM voorbij zien komen dankzij de Cariben-reis. Maar nu Máxima's eerste normale werkweek in een tijdje zich weer aandient, is het tijd voor nog een paar voorjaar/winter-outfits.

Deze drie bekende looks zouden wij graag nog een keer voorbij zien komen.

1 – Deze Victoria Beckham

Paars in alle gradaties blijft helemaal de trend van 2023 (Viva Magenta moeten we eigenlijk zeggen) en van zowel deze kleur als het model krijgen wij maar geen genoeg. Gelijke delen winters en kleurrijk, houden we van.

2 – Dit fijne Natan-pak

Al bij de eerste keer dat ze 'm droeg in 2021 een van onze absolute favoriete Natan-looks, want perfect op maat gemaakt. In Oranje boven, hoe passend.

3 – Deze kleurexplosie van o.a. Zara

Het pak is van Zara, maar bij paars alleen bleef het niet met deze look tijdens het staatsbezoek aan Zweden. Ook hot pink en, tja, hoe noemen we de kleur van de jas, mochten eropuit. Hoe het ook zij: een kleurexplosie van de bovenste plank die ook nog eens lekker winterproof is. Wij vinden het een topidee voor komende week.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in