Máxima anno 2022, wij zijn er klaar voor.

De kerstvakantie van dochter Ariane zit er pas maandag op, vandaag keert Alexia terug naar Wales en ook prinses Amalia zal spoedig uitvliegen voor haar gap year. Deze week is de officiële agenda van koningin Máxima daarom nog lekker leeg. Nog heel even voor haar meiden zorgen.

Volgende week zal ze vermoedelijk voor het eerst weer ergens in den lande verschijnen, met frisse blik en vol goede moed. En in dé outfit die de toon voor 2022 moet zetten, want zo is het natuurlijk altijd wel tijdens het eerste uitje van het jaar.

Mocht Majesteit er nog niet helemaal uit zijn, mogen wij dan deze drie looks tippen voor een perfecte modische start van het werkjaar?

1 – Deze Victoria Beckham

Article continues after the ad

Paars is toch een beetje dé kleur van 2022, en van zowel de kleur als het model krijgen wij maar geen genoeg. Gelijke delen winters en kleurrijk, houden we van.

2 – Dit fijne Natan-pak

Vorig jaar voor het eerst gedragen en direct een van onze favorieten van 2021, dit perfect op maat gemaakte pak van Natan. In Oranje boven, hoe passend. Máxima droeg 'm de vorige keer met een Alexia-aandenken en zal haar dochter ook deze januarimaand weer stevig missen, dus wie weet.

3 – Deze robe manteau van Natan

Een nieuwkomer in de royal garderobe die debuteerde bij de binnengeleiding van Amalia in de Raad van State. Er kwam wat kritiek – viel Majesteit niet te veel op naast haar spotlightdochter? – maar wij keken vooral onze ogen uit en willen deze dolgraag met net andere accessoires zien.

Aftellen maar!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in