Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

10 x royals doen de split

Ze staan natuurlijk niet voor niets op die stairmaster. Royals en bloot. Het blijft een ding. Maar mooie benen zijn er genoeg in koninklijke kringen. Dus kunnen de dames koninginnen en prinsessen het niet altijd laten. Recent was er dit momentje van kroonprinses Mary van Denemarken die meer bloot...

10 x royals doen de split

Ze staan natuurlijk niet voor niets op die stairmaster.

Royals en bloot. Het blijft een ding. Maar mooie benen zijn er genoeg in koninklijke kringen. Dus kunnen de dames koninginnen en prinsessen het niet altijd laten.

Recent was er dit momentje van kroonprinses Mary van Denemarken die meer bloot liet zien dan ze van plan was, zo vlak voor de zomervakantie...

...maar het is zeker niet zo dat royals nooit willens en wetens kiezen voor een cheeky blik op hun hard betrainde royal kuiten en bovenbenen.

Wat dacht je van dit Meghan-is-geen-duchess-meer-momentje van afgelopen maart...

...en dit fijne modemomentje tijdens een staatsbezoek aan Australië.

Ze is in goed gezelschap, want veel van de royal dames mogen graag een lekkere split uit de kast trekken. Af en toe dan. En eerlijk is eerlijk: we love to see it.

Letizia van Spanje weet heel goed dat ze killer legs heeft...

...en profiteert regelmatig van het Spaanse weer.

Prinses Beatrice ging ooit in deze gewaagde creatie de rode loper op, maar poseerde zich een ongeluk om het een beetje kuis te houden.

Hertogin Kate wordt nog wel eens in een iets té brave look gespot, maar ook zij kan het en heeft misschien wel de beste benen in de bizz.

Onze eigen Majesteit kiest minder vaak voor een uitgesproken split, of het moet een achtersplitje zoals deze zijn...

...maar ook zij heeft natuurlijk wel eens een verdwaald wappermomentje.

Plaatjes, stuk voor stuk.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in