International Day of Happiness, Royal Edition!

Het is vandaag International Day of Happiness, ofwel Wereldgeluksdag, in 2013 in het leven geroepen door de Verenigde Naties 'om aandacht te vragen voor het belang van geluk in de levens van mensen'.  

Nu weten we natuurlijk niet hoe happy HM écht is, maar van deze beelden spat toch beslist een zeker geluksgevoel. Enjoy!

2002: waar de meeste royals het op hun trouwdag bij een zuinig zoentje en publique houden, hield Máxima zich niet in – het werden er vijf. Iedereen mocht zien hoe gelukkig ze was.

Article continues after the ad

2003, Maanvallei in Chili – een van de vrolijkste momenten ooit bij een staatsbezoek.

2004, de doop van dochter Catharina-Amalia. Zoveel van je kind houden dat je het gewoon even wilt aanraken. Plus: druk van de ketel, want troonopvolger geregeld.

2005, doop Alexia. Fotografen en familie alom, toch even een intiem momentje met haar dochtertje.

2009, oké – deze was voor de zomerfotosessie. Maar ook privé genoot ze van dit soort momenten met haar drie blonde prinsessen. Om je een beeld te geven: zo happy. 

2015, op het strand van Wassenaar met Ariane: zon, zee, hond. En oké, een bataljon fotografen. Maar kijk eens naar die knuffel!

2016, Olympische Spelen in Rio. Alle waardigheid gaat even de deur uit door de vreugde over de gouden medaille van Sanne Wevers. Happy voor volk & vaderland!

2017, tropische temperaturen, maar in haar element tijdens een VN-reis naar Nigeria.

2017, het privéfeest voor koning Willem-Alexanders 50ste verjaardag. Swoon.

2019, Ascot 2019. En die blik, van het zó leuk vinden dat je dit met de man kunt delen waar je al twintig jaar mee samen bent.  

Foto's (c) Getty Images, ANP, RVD

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in