Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nouveau Matinee: De kunst van het genieten

Nouveau Matinee: De kunst van het genieten

Op 14 juni is het zo ver. In de prachtige ambiance van het sfeervolle Concertgebouw gaat de Nouveau Matinee van start. Een bruisend evenement, met alle ingrediënten om je een topmiddag te bezorgen!

Donderdag 14 juni 2018 in het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam

Nouveau Matinee
* Inspireren * Verbinden * Verrijken *

Bestel hier je tickets

Nouveau organiseert in juni een middag vol boeiende lezingen en workshops over onderwerpen die elke lezeres interesseren. ‘De Kunst van het Genieten’ is het thema. Stijlvol, smaakvol, helemaal Nouveau. Met na afloop een fijne borrel om nog eens gezellig na te praten. 

THEMA
De Kunst van het Genieten

Laat je inspireren

Maar liefst zes inspirerende sprekers van naam. Onder wie:

Prinses Laurentien is auteur en oprichter Missing Chapter Foundation. Uit het boek dat ze samen met Jeroen Smit schreef: ‘Nog Lang en Gelukkig – Voorleesboek voor volwassenen die de weg een beetje kwijt zijn’ waarin kinderen CEO’s advies geven, deelt ze een aantal levenslessen.

En verder ook nog:

Succesvol fotografe Sacha de Boer bijvoorbeeld, die vertelt hoe zij middenin een  topcarrière als journalist en nieuwslezeres haar passie volgde en de overstap maakte naar fotografie.

Barbara van Beukering, ex-hoofdredacteur Parool, en tegenwoordig bestseller-schrijver vanwege haar boek ‘Kruip nooit achter een geranium’. Hiervoor interviewde ze bekende 50+ vrouwen.

Met een aantal van deze vrouwen, waaronder kunstenares Ans Markus (bekend van de prachtige schilderijen van personen in windsels) en Hedy d'Ancona, deelt Barbara op het podium haar belangrijkste inzichten over gelukkig ouder worden. 

Wie je zeker ook zal inspireren, is filosoof en theoloog Lammert Kamphuis. Hij schreef het boek Filosofie voor een weergaloos leven en weet enorm aanstekelijk en vol humor te vertellen hoe eeuwenoude wijsheid je kan helpen een gelukkig leven te leiden. 

Daarnaast wil je ongetwijfeld de charismatische schrijver en Nouveau-columnist Tommy Wieringa ontmoeten. Wie kan er beter voorlezen uit eigen werk, namelijk zijn Literatuurprijs-kandidaat De Heilige Rita? Vergeet ook je eigen ‘Wieringa’ niet, want wellicht weet je een handtekening van Tommy te scoren.

Zangeres Ntjam Rosie treedt op

In 2011 en 2015 speelde ze op het North Sea Jazz Festival het publiek plat. Nu zijn wij aan de beurt om ons mee te laten voeren op de klanken van haar prachtige stem.

Meer informatie over de sprekers en optredens

Beauty Workshops door Sisley

Meer informatie over de workshops

DATUM & TIJD

14 juni 2018
Van 13.00 tot 18.00 uur

Alle praktische informatie

PRIJS
Abonnees: € 49,50
Niet-Abonnees: € 52,50

De prijs is inclusief finger food, drinks & een goed gevulde goodiebag.

BESTEL HIER JE TICKETS