Een inspirerende middag in het Concertgebouw met de vrienden van Nouveau

Op 14 juni is het zo ver. In de prachtige ambiance van het sfeervolle Concertgebouw gaat de Nouveau Matinee van start. Een bruisend evenement, met alle ingrediënten om je een topmiddag te bezorgen!

Donderdag 14 juni 2018 in het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam

Nouveau Matinee
* Inspireren * Verbinden * Verrijken *

Bestel hier je tickets

Nouveau organiseert in juni een middag vol boeiende lezingen en workshops over onderwerpen die elke lezeres interesseren. ‘De Kunst van het Genieten’ is het thema. Stijlvol, smaakvol, helemaal Nouveau. Met na afloop een fijne borrel om nog eens gezellig na te praten. 

THEMA
De Kunst van het Genieten

Laat je inspireren

Maar liefst zes inspirerende sprekers van naam. Onder wie:

Succesvol fotografe Sacha de Boer bijvoorbeeld, die vertelt hoe zij middenin een  topcarrière als journalist en nieuwslezeres haar passie volgde en de overstap maakte naar fotografie.

Barbara van Beukering, ex-hoofdredacteur Parool, en tegenwoordig bestseller-schrijver vanwege haar boek ‘Kruip nooit achter een geranium’. Hiervoor interviewde ze bekende 50+ vrouwen. Met een aantal van deze vrouwen, waaronder Ans Markus, deelt Barbara op het podium haar belangrijkste inzichten over gelukkig ouder worden. 

Wie je zeker ook zal inspireren, is filosoof en theoloog Lammert Kamphuis. Hij schreef het boek Filosofie voor een weergaloos leven en weet enorm aanstekelijk en vol humor te vertellen hoe eeuwenoude wijsheid je kan helpen een gelukkig leven te leiden. 

Daarnaast wil je ongetwijfeld de charismatische schrijver en Nouveau-columnist Tommy Wieringa ontmoeten. Wie kan er beter voorlezen uit eigen werk, namelijk zijn Literatuurprijs-kandidaat De Heilige Rita? Vergeet ook je eigen ‘Wieringa’ niet, want wellicht weet je een handtekening van Tommy te scoren.

Meer informatie over de sprekers

Beauty Workshops door Sisley

Meer informatie over de workshops

DATUM & TIJD

14 juni 2018
Van 13.00 tot 18.00 uur

Alle praktische informatie

PRIJS
Abonnees: € 49,50
Niet-Abonnees: € 52,50

De prijs is inclusief finger food, drinks & een goed gevulde goodiebag.

 

BESTEL HIER JE TICKETS

                                  
 

Wacht niet te lang, het aantal plaatsen is beperkt!

Op www.nouveau.nl/matinee vind je het laatste nieuws over het evenement en de sprekers dus houd deze pagina goed in de gaten. 

We kijken uit naar je komst!

Redactie van Nouveau

Praktische informatie

Wanneer
Donderdag 14 juni 2018

Hoe laat
Van 13.00 uur tot 18.00 uur

Waar
Koninklijk Concertgebouw Amsterdam, Concertgebouwplein 10

Prijs
Abonnees € 49,50
Niet-abonnees € 52,50
De prijs is inclusief finger food, drinks & goodie bag.

Bestel hier je tickets

Beeld: Concertgebouworkest - kleine salon

Op 14 juni van 13.00 tot 18:00 vermaken we je tijdens het Nouveau Matinee in het Concertgebouw met inspirerende sprekers en workshops. Dit is er allemaal te doen:

Voorlopig programma:

Let op: Voor de (gratis) Sisley Workshops kun je reserveren. Je ontvangt van Nouveau een mail nadat je je tickets hebt besteld om je plekje in de workshop vast te leggen

 

BESTEL HIER JE TICKETS