Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Save the Date: Nouveau Matinee 2020

Voor de derde keer alweer organiseren we de succesvolle Nouveau Matinee op 12 juni a.s.. Deze keer in het prachtige Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. In de Máxima-zaal kun je genieten van actuele en inspirerende sprekers. Sprekers die vertellen over mindful leven, geluk en het roe...

Save the Date: Nouveau Matinee 2020

Voor de derde keer alweer organiseren we de succesvolle Nouveau Matinee op 12 juni a.s.. Deze keer in het prachtige Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam.

In de Máxima-zaal kun je genieten van actuele en inspirerende sprekers. 



Sprekers die vertellen over mindful leven, geluk en het roer omgooien na je vijftigste en hoe je je bijvoorbeeld staande houdt als leidinggevende van een bruisende organisatie. De middag wordt gepresenteerd door journalist/programmamaker Liesbeth Staats.  Aan het eind van de dag kun je in de fraaie marmeren foyer  van het KIT napraten met een drankje en een hapje. Je gaat naar huis met een leuke goodiebag.



Net als op de vorige Matinees, met o.a. prinses Laurentien, Astrid Joosten, Daphne Deckers en Tommy Wieringa, kun je rekenen op verrassende namen die deze dag onvergetelijk zullen maken.



Fotografe Sacha de Boer, die dit jaar haar eerste kookboek presenteert, is een van de sprekers. 



Informatie:

  • Wanneer: vrijdag 12 juni 2020
  • Waar: Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam
  • Hoe laat: 12.00 – 18.00 uur
  • Tickets: Abonnees: €52,50 | Niet-abonnees: €57,50
  • * Inclusief drinks, bites & goodiebag. 

BESTEL HIER JE TICKETS