Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nouveau Matinee wordt uitgesteld

Maar van uitstel komt geen afstel! Zoals je vermoedelijk al wel zag aankomen, gaat de geplande Nouveau Matinee van 12 juni 2020 niet door, vanwege de beperkingen die gelden om de coronacrisis onder controle te krijgen. Tot zover het slechte nieuws, want we zijn druk bezig om een nieuwe datum te v...

Nouveau Matinee wordt uitgesteld

Maar van uitstel komt geen afstel!

Zoals je vermoedelijk al wel zag aankomen, gaat de geplande Nouveau Matinee van 12 juni 2020 niet door, vanwege de beperkingen die gelden om de coronacrisis onder controle te krijgen.

Tot zover het slechte nieuws, want we zijn druk bezig om een nieuwe datum te vinden in het najaar. We hopen je daarover zo snel mogelijk te kunnen berichten en zullen je dan bijpraten op Nouveau Online, in de nieuwsbrieven en op Facebook.

Heb je al een kaartje, dan blijft dat gewoon geldig. Zodra de nieuwe datum bekend is, ontvang je een mail met alle details over de najaarseditie van Nouveau Matinee.

We vinden het heel jammer dat we je niet eerder kunnen ontvangen, maar zijn er zeker van je ook in de herfst een boeiend en stijlvol programma te kunnen bieden. Voor nu: blijf gezond en hou vol!

Foto (c) iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in