Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wat je Astrid Joosten altijd al wilde vragen

Vrijdag 21 juni is het Nouveau Matinee in de prachtige ambiance Concertgebouw in Amsterdam, Astrid Joosten is een van de hoofdgasten. Een bruisend evenement met alle ingrediënten voor een boeiende middag vol interviews, lezingen en workshops over onderwerpen die elke lezeres interesseren.  Stel j...

Wat je Astrid Joosten altijd al wilde vragen

Vrijdag 21 juni is het Nouveau Matinee in de prachtige ambiance Concertgebouw in Amsterdam, Astrid Joosten is een van de hoofdgasten.

Een bruisend evenement met alle ingrediënten voor een boeiende middag vol interviews, lezingen en workshops over onderwerpen die elke lezeres interesseren. 

Stel je vraag

Een van onze hoofdsprekers is Astrid Joosten. Zij speelt de hoofdrol in de college tour, waarbij Liesbeth Staats in de rol van interviewer met Astrid door haar carrière loopt. Mocht jij een vraag voor Astrid hebben, mail deze dan naar marketing nouveau, wij kiezen de leukste vragen uit voor vrijdag. 

In deze video deelt een stralende Astrid een van haar belangrijkste levenslessen met ons.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in