Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nouveau met VOLVO

Wat je vooral wilt van een auto, is dat je er veilig mee kunt thuiskomen. Persoonlijke vrijheid op een duurzame en veilige manier – stap eens in een auto die jou op de eerste plaats zet. Een auto is meer dan iets wat je van A naar B brengt. Het biedt je vrijheid en comfort. Zelfstandigheid. En in...

Nouveau met VOLVO

Wat je vooral wilt van een auto, is dat je er veilig mee kunt thuiskomen. Persoonlijke vrijheid op een duurzame en veilige manier – stap eens in een auto die jou op de eerste plaats zet.

Een auto is meer dan iets wat je van A naar B brengt. Het biedt je vrijheid en comfort. Zelfstandigheid. En in het geval van Volvo ook zekerheid. Al sinds de oprichting van het merk in 1927 staan mensen bij Volvo centraal met de focus op veiligheid, duurzaamheid en persoonlijke aandacht. Velen hebben hun leven te danken aan Volvo-ingenieur Nils Bohlin, die in 1959 de driepuntsgordel introduceerde. Deze heeft al meer dan een miljoen levens gered – Volvo Cars vroeg er bewust geen patent op aan om er zo veel mogelijk mensen van te laten profiteren. 



Veiligheid en beter leven

Daarnaast is Volvo ook de drijvende kracht achter onder meer het naar achteren gerichte kinderzitje, zij- en gordijnairbags en een systeem om de blinde hoek op te heffen. Het merk staat voor honderd procent veiligheid en neemt dat zeer serieus. Zo mogen er in 2020 geen doden of zwaargewonden meer vallen in een nieuwe Volvo.



Extra bagage geen probleem