Liefhebbers van bijzondere sieraden en horloges weten Schaap en Citroen Juweliers natuurlijk al meer dan 130 jaar te vinden. Hoewel Schaap en Citroen tot de oudste juweliershuizen van Nederland behoort, vertegenwoordigt het als geen ander de hedendaagse trends in sieraden, horloges en luxe accessoires. Het juweliershuis richt zich altijd op de toekomst zonder traditionele waarden uit het oog te verliezen.

Prestigieuze horlogemerken als Rolex, Patek Philippe, Hublot, Cartier, Officine Panerai, Omega, Breitling en Jaeger-LeCoultre maken deel uit van het indrukwekkende aanbod. Daarnaast is er een keur aan exclusieve sieradenmerken te bezichtigen; van klassieke collecties als Chopard tot aan het modernere design van het Italiaanse topmerk Pomellato - naast uiteraard de eigen sieradencollecties van Schaap en Citroen.

De eigen meester goudsmeden kunnen uw sieraden polijsten en schoonmaken, maar ook speciaal voor u ontwerpen. De ateliers vindt u in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Maastricht. Daarnaast is er een service center met directe service voor Rolex, Omega, Hublot en Cartier.

Inmiddels heeft Schaap en Citroen 12 vestigingen in de grote steden: Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Rotterdam, Maastricht en Utrecht.