Op 21 juni is het zo ver. In de prachtige ambiance van het sfeervolle Concertgebouw in Amsterdam gaat de Nouveau Matinee van start. Een bruisend evenement, met alle ingrediënten om je een fantastische middag te bezorgen!

Nouveau Matinee
* Inspireren * Verbinden * Verrijken *

Article continues after the ad

 

Nouveau houdt op 21 juni een middag vol boeiende lezingen en workshops over onderwerpen die elke lezeres interesseert. Stijlvol, smaakvol, helemaal Nouveau. Met na afloop een fijne borrel om nog eens gezellig na te praten. 

THEMA
De Kunst van het Genieten

SPREKERS
(Tot nu toe bevestigd)

Daphne Deckers | Deelt haar waardevolle levenslessen over de kracht van 50+.

Astrid Joosten | Astrid speelt de hoofdrol in de college tour van die middag waarbij Liesbeth Staats in de rol van interviewer met Astrid door haar carrière loopt. Ook jij kunt vragen stellen aan Astrid

Annemarie van Gaal | Aan de hand van haar boek 50 best life quotes loopt Annemarie met ons door haar succesvolle carrière.

Liesbeth Staats | De presentatie van de middag is in handen van Liesbeth Staats, bekend van o.a. Brandpunt+ en het radioprogramma Nooit meer slapen.

Peter Buwalda | Zijn tweede roman, Otmars zonen, verscheen afgelopen maart. Bestsellerauteur Peter Buwalda (47) leest voor uit eigen werk en signeert zijn boeken! 

Cathelijne Broers | Cathelijne is directeur van museum Hermitage Amsterdam en van De Nieuwe Kerk. In 2016 uitgeroepen tot mees invloedrijke vrouw in cultuur en media.

Jelle Hermus | Schrijver Jelle Hermus laat zien op welke manieren je je leven leuker kunt maken met steeds minder moeite. Met inzichten uit zijn bestseller 'Steeds leuker' en zijn nieuwe boek 'Leven met wind mee'.

Ook de beauty-workshops gehouden door Sisley zijn weer onderdeel van het programma.

Bestel hier je tickets


DATUM & TIJD van de Matinee 2019

Vrijdag 21 juni 2019
Van 13.00 tot 18.00 uur

PRIJS

Abonnees: € 52,50
Niet-abonnees: € 57,50

De prijs is inclusief finger food, drinks & een goed gevulde goodiebag.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in