Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Madeleine schrijft kinderboek

De Zweedse prinses Madeleine (zelf moeder van drie) maakt begin 2019 haar debuut als kinderboekenschrijfster. “Ze heeft er lang aan gewerkt”, laat hofwoordvoerster Margareta Thorgren weten. Madeleine gaf in februari 2017 al aan schrijfplannen te hebben. Ze dacht het boek in een jaar af te kunnen ...

Madeleine schrijft kinderboek

De Zweedse prinses Madeleine (zelf moeder van drie) maakt begin 2019 haar debuut als kinderboekenschrijfster.

“Ze heeft er lang aan gewerkt”, laat hofwoordvoerster Margareta Thorgren weten. Madeleine gaf in februari 2017 al aan schrijfplannen te hebben. Ze dacht het boek in een jaar af te kunnen ronden, maar er kwam een en ander tussen. Zo beviel ze negen maanden geleden van haar derde kindje, prinses Adrienne.

Ook haar twee verhuizingen werkten niet bepaald mee. Eerst verhuisde ze van Stockholm naar Londen met haar gezin, na de bevalling maakte het gezin bekend om naar Florida te gaan verhuizen. Daar woont ze inmiddels, en maakte ze ook haar boek af.

Het onderwerp en de titel van het boek is nog niet bekend, wel dat het boek zowel in het Zweeds als het Engels uitkomt. Nu maar hopen dat het over een prinsesje gaat!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in