Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: Sophia Loren (83!) is onverminderd stijlvol in Vlissingen

Tijdens de opening van het festival Film by the Sea kon de organisatie zich verheugen op het bezoek van een iconische wereldster. Sophia Loren nam daar de Grand Acting Award in ontvangst. Sophia in Vlissingen, ja echt! De Italiaanse actrice nam de prijs in ontvangst uit handen van minister Ingrid...

Zien: Sophia Loren (83!) is onverminderd stijlvol in Vlissingen

Tijdens de opening van het festival Film by the Sea kon de organisatie zich verheugen op het bezoek van een iconische wereldster. Sophia Loren nam daar de Grand Acting Award in ontvangst. Sophia in Vlissingen, ja echt!

De Italiaanse actrice nam de prijs in ontvangst uit handen van minister Ingrid van Engelshoven van Cultuur. Die was zo te zien  ook erg in haar nopjes met het bezoek. De filmklassieker Una giornata particolare uit 1977 met Loren en Marcello Mastroianni in de hoofdrollen wordt op het festival vertoond.

Loren is nog steeds de klasse zelve en deelde handtekeningen en kushandjes uit naar hartelust. 

De award wordt uitgereikt aan filmmakers of acteurs met bijzondere verdiensten voor de filmindustrie. Eerder winnaars zijn onder anderen Morgan Freeman, Claudia Cardinale en Jan Decleir.

Film by the Sea is vrijdag begonnen en duurt tot tot en met volgende week zondag.

Bron: NU.nl. Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in