Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: Nieuwste Dior-tentoonstelling brengt unieke collectie samen

Tot 3 maart 2019 viert het Denver Art Museum met de tentoonstelling Dior, from Paris to the World! 70 jaar haute couture aan de hand van een reis door de tijd en de verschillende landen die Christian Dior en zijn opvolgers hebben bezocht. De naam van deze tentoonstelling past perfect bij de buite...

Zien: Nieuwste Dior-tentoonstelling brengt unieke collectie samen

Tot 3 maart 2019 viert het Denver Art Museum met de tentoonstelling Dior, from Paris to the World! 70 jaar haute couture aan de hand van een reis door de tijd en de verschillende landen die Christian Dior en zijn opvolgers hebben bezocht.

De naam van deze tentoonstelling past perfect bij de buitengewone Parijse modeontwerper die in Hollywood en door de grootste sterren ter wereld werd aanbeden.

Unieke verzameling

Meer dan 180 haute couture creaties en 25 stoffen die ooit vorm hebben gegeven aan een collectie worden tentoongesteld.

Kostbare foto’s, video’s en onuitgegeven films, originele schetsen, bijna 200 accessoires en parfum-en make-up objecten, maar ook zeldzame archieven zijn nu te zien.

Wachten op Londen

Geen tijd om naar Denver af te reizen? Geen nood. Vanaf februari 2019 opent de expo Christian Dior, Designer of Dreams in het Victoria & Albert Museum in Londen.

Niet exact hetzelfde als de tentoonstelling in Denver, maar ook zéker de moeite waard. We houden je op de hoogte.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in