Het laatste nummer van het jaar, dáár pakken we lekker mee uit. Mét Koningin Máxima op de cover en je leest ook een jaaroverzicht van de koningin, een práchtig exclusief interview (+ mooie foto's) met Minister Sigrid Kaag, véél inspiratie voor je kerstoutfit en je jaarhoroscoop voor 2019.

Interview Sigrid Kaag

Wie is die stoere, blonde vrouw die jarenlang als diplomaat in het buitenland werkte en in oktober 2017 aanschoof bij het derde kabinet-Rutte als Minister voor Buitenlandse handel en Ontwikkelingssamenwerking?

Monique van de Sande onderwierp Sigrid Kaag (57) aan een spervuur van vragen en kreeg verrassend openhartig antwoord.

Article continues after the ad

Het jaar van Máxima

het was een moeilijk jaar koningin Máxima, die in tien maanden tijd haar vader én haar zusje verloor. Toch hield ze zich dapper en strijdvol staande in een veelbewogen 2018.

Glamour, glans en glitter in fashion en accessoires

De trend van het moment is glitter en metallic en laat dat nou hélemaal bij deze tijd van het jaar passen. In Nouveau vind je héél veel inspiratie voor de mooiste juwelen, beauty en outfits om er met kerst en Oud & Nieuw geweldig uit te zien.

Journaliste Roos Schlikker maakt een bijzondere reis met haar vader

'Al jaren vierde mijn moeder met mijn vader haar verjaardag in Florence. Daar was ze gelukkig, mijn bipolaire moeder. Vorig jaar stierf ze. dit jaar zou ze zeventig geworden zijn, mijn lieve mama. "Ga jij dan met me mee, Roos?, " vroeg mijn vader schuchter.'

Recepten voor prachtige feestgerechten

Chef Nigel Slater doet niets liever dan gasten verwennen met liefdevol bereide heerlijkheden, zoals deze drie winterse beauties.

Jaarhoroscoop 2019: Het wordt het jaar van passie en positiviteit

In 2019 richten we ons op het positieve, wat er in overvloed is. de sterren hebben good vibes voor alle tekens en met een beetje hulp van Mercurius en Jupiter kunnen we het leven en de liefde vol passie omarmen. 

En verder:

Citytrips naar Londen, Hamburg en Antwerpen, een indrukwekkend interview met drie vrouwen na hun cosmetische ingreep en Maarten van der Weijden deelt met zijn Daisy hun relatiegeheimen. En natuurlijk ook de leukste eindejaarstips op het gebied van cultuur, theater en muziek.

Wil jij als abonnee de nieuwe Nouveau ook als eerste op je deurmat? Neem dan een abonnement of geef er deze kerst eentje cadeau!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in