Nouveau nodigt je van harte uit voor de tweede NOUVEAU Academy op 22 november 2019 in de Hermitage Amsterdam. Je volgt deze middag drie interessante workshops én je krijgt een rondleiding door de expositie Juwelen! in de Hermitage. Voorafgaand is er een lunch en ter afsluiting een gezellige borrel.

Champagne-Workshop
Hoofdredacteur en wijnkenner Claudia Straatmans vertelt sprankelend over alles wat bubbelt en bruist en laat je de lekkerste sekt en champagne proeven. 

Healthy Aging-Workshop
Eerder gaf Wies Verbeek, chef lifestyle en healthy-aging-vlogger, een workshop over fit en gezond blijven. Nu geeft ze een gloednieuwe workshop over dit inspirerende onderwerp.

De schoonheid van Klassieke Muziek
Muzikale reis met chef tekst en cultuur Marion Florusse langs wonderkinderen en popsterren avant la lettre. Met pianospel van Kees van Zantwijk en een vleugje theater.

Rondleiding Juwelen!
Een van de grootste schatten van de Hermitage is de grote juwelencollectie. Ter ere van het 10-jarig jubileum van de Hermitage Amsterdam zijn deze kostbaarheden nu hier te zien. Geniet met een gids van een rondleiding door deze indrukwekkende tentoonstelling. 

Waar & wanneer
Waar: Hermitage Amsterdam
Wanneer: vrijdag 22 november 2019

Tijd: 11.30-18.00 uur

Article continues after the ad

De lunch is om 11.30 uur en de workshops en rondleiding beginnen om 12.30 uur. 

De borrel begint om 17.00 uur.

Je doet in één middag mee aan drie workshops plus rondleiding.

Reserveren
Het aantal plaatsen is beperkt tot maximaal 112, dus wees er snel bij. Klik hier om je tickets te bestellen.

Prijzen

■ Abonnees: € 70

■ Niet-abonnees: € 75

■ De prijs is inclusief toegang tot de Hermitage, een lichte lunch, drinks & bites, 3 glazen champagne en een goodiebag.