Volgens het Amerikaanse People Magazine, dat elke jaar een Sexiest Man Alive kiest, is de countryzanger en man van Gwen Stefani dat wel.

Al ruim dertig jaar lang doet het tijdschrift People het: meestal wordt in november de, volgens hen, meest sexy man op aarde benoemd. Sexy slaat daarbij niet alleen op z’n onweerstaanbare voorkomen, maar ook op dingen als z’n nek durven uitsteken, het hart op de goed plek hebben en zich inzetten voor liefdadigheid. Tom Cruise was het ooit (1990), Brad Pitt twee keer (1995 en 2000), net als George Clooney (1997, 2006) en Johnny Depp (2003, 2009). Richard Gere (1999), Marroon 5’s Adam Levine (2013) en David Beckham (2015), allemaal mannen die inderdaad tot de sexy verbeelding spreken.

Of toch Idris?
De keuze van vorig jaar was al verrassend: spierbundel Dwayne Johnson (a.k.a. The Rock) - ‘he’s sweet, smart & sculpted’ – maar op 2017’s sexiest man wordt ook wisselend gereageerd. Hij is groots nu, ook als jurylid van The Voice, maar kijkend naar een paar potentiëlen die de titel net niet gered hebben, rijst de vraag: is Shelton echt sexier dan bijvoorbeeld Ryan Gosling, prins Harry of Idris Elba? Aan jou de keus.
Overigens is Blake Sheltons reactie in People wel weer lekker nuchter: “Ik ben mijn hele leven lelijk geweest. Als ik een jaar lang sexy kan zijn, pak ik die titel!”

2016's Sexiest Man: The Rock.

Blake gaat genieten van z'n titel.

Ryan Gosling: sexiest mysterie man

Prins Harry: sexiest royal.

Idris Elba: sexiest heartthrob (volgens People...).

 

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.

 

Tijdens de handelsmissie in India droeg minister Kaag gisteren een fantastische statement-jurk: stijlvol en gemaakt van textielafval...

Style has no age, en Sigrid Kaag (57), minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, is daar het voorbeeld van. Tijdens de grootste Nederlandse handelsmissie aan India droeg ze gisteren een prachtige jurk, ontworpen door topdesigner Ronald van der Kemp, maar gemaakt van textielafval. Dit om aandacht te vragen voor de noodzaak en mogelijkheden om duurzaam te produceren in de textielsector. 

Voor iedereen

Het is nu namelijk mogelijk om honderd procent gerecyclede, kwalitatief goede kleding te maken van textielafval. Modemerken en textielbedrijven kunnen vanaf nu dus volledig duurzame kleding maken. Circulaire kleding heet dat, en Sigrid Kaag droeg gisteren het allereerste model om een punt te maken. Punt gemaakt. Topactie!

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je hier in!