Een boek vol onthullingen is verschenen. In de biografie George Michael: Freedom, The Ultimate Tribute 1963-2016 van David Nolan gaat ook aandacht naar zijn vriendschap met prinses Diana.

George en Diana ontmoetten elkaar tijdens het Wereld Aids Concert in het Wembley stadion in 1989 en kregen daarna een hechte vriendschap met bijbehorende afspraken, telefoongesprekken en wijnavondjes. ‘Ze was als zoveel andere vrouwen die zich in mijn leven tot mij aangetrokken voelde. Ze zagen allemaal iets niet-dreigends in me. Er zijn dingen gebeurd die voor mij duidelijk maakten dat ze zich tot me aangetrokken voelde.’ Hem vertelde ze, tijdens een telefoongesprek, toen hij haar stoned belde om haar te feliciteren met haar verjaardag, over haar mislukte huwelijk met Charles en over haar geplande scheiding uit die ‘niet erg liefdevolle, meelevende familie waarin ze getrouwd was’.


Blijkbaar is er een kopie van de opnames van het antwoordapparaat die George aan een goede vriend gaf en waar hele gesprekken op te horen zijn. Zo vertelde Diana George dat haar huwelijk gearrangeerd was, dat ze nog zo jong was en geen idee had waar ze aan begon. Diana nodigde haar vriend ook uit op Kensington Palace waar ze hem, volgens George, met hints toch wel het een en ander duidelijk probeerde te maken. George zou aan de vriend hebben gezegd dat er nooit iets tussen de twee is gebeurd. Maar dat het had gekund. Was hij geen homo geweest, dat had-ie het gedaan. Toen hij voor de derde keer op Kensington Palace was, dronken ze samen te veel en bood ze hem een logeerbed aan. Gevraagd (later, door Huffington Post) of hij erover had nagedacht het bed met haar te delen, zei hij: ‘Ik wist dat dat desastreus zou zijn geweest.’

 

Ze wordt vandaag 50, en wat blijft Kylie Minogue er altijd goed uitzien. Hoe doet ze dat toch?

In een interview vorige maand gaf Kylie eerlijk toe dat er voor een fotoshoot of opname een hoop werk aan te pas komt. ‘Achter zo’n look zit een heel team, zo sta ik ‘s ochtends echt niet meer op.’ Celebrate yourself at every age, vindt Kylie. Je kunt jezelf niet ouder of jonger maken, je kunt alleen maar jezelf in dit moment zijn. ‘Dus probeer altijd te stralen, in goede maar ook in mindere tijden.’ Ze heeft ook drie echt praktische tips – boring, naar eigen zeggen – waar Kylie al jaren trouw aan blijft. En die werken duidelijk, gezien haar jonge uitstraling. 

3x Kylie's anti-aging tips

1 Sunblock. Zon doet ons goed, maar veroudert de huid, met rimpels tot gevolg. Gebruik deze maanden dus echt een goede spf voor je gezicht, en kies eigenlijk bij voorkeur altijd voor een gezichtscrème met spf.

2 Haal áltijd je make-up af. ‘Ik draag al zo ontzettend lang make-up voor mijn werk. Maar ik maak mijn gezicht altijd schoon.’ Kylie gebruikt daarvoor mousselinedoeken, zachte doeken die extra grondig kunnen reinigen.

3 Een goede dermatoloog. ‘Ga als je kunt. Voor wat behandelingen.’

 

Bron: Prima. Beeld: Getty Images

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!

Ontwerper Tommy Hilfiger woont samen met zijn vrouw Dee in één van de 151 bewoonde suites van het wereldberoemde Plaza Hotel in New York. Aan Architectural Digest gaven ze een persoonlijke rondleiding voor bijzondere details en vooral veel humor!

Het appartement staat bol van de stijl, maar ook heel veel bijzondere snuisterijen. Terloops zegt Tommy: "Oh ja, dit was een cadeautje van Mick Jagger en dit heb ik van Karl Lagerfeld gekregen."

Dee blijft er lekker nuchter onder, met enige zelfspot: "I can't say this kitchen sees a lot of cooking action.... After all, that's what restaurants are for."

Goede tip

In de slaapkamer hebben Tommy en Dee een kleine minibar laten maken voor koffie en thee. Zo hoeven ze 's ochtends niet naar de keuken beneden en zitten ze met hun koffietje lekker op het terras naar Central Park te kijken. Dat is nog eens wakker worden!

Bekijk de video:

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beeld: ANP. Bron: Architectural Digest