Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ter inspiratie: Italiaans design in de polder

Net onder de rook van Amsterdam vind je woonwinkel waar je je hart ophaalt als je van interieur en design houdt. En vanaf vandaag hebben ze er zelfs een heel Avantgarde-departement bij. Laat dat nou net iets zijn waar wij geen genoeg van krijgen. Wat mag je verwachten bij Amstelveen Design Villag...

Ter inspiratie: Italiaans design in de polder

Net onder de rook van Amsterdam vind je woonwinkel waar je je hart ophaalt als je van interieur en design houdt. En vanaf vandaag hebben ze er zelfs een heel Avantgarde-departement bij. Laat dat nou net iets zijn waar wij geen genoeg van krijgen.

Wat mag je verwachten bij Amstelveen Design Village? De nieuwste trends op interieurgebied. Italiaanse allure in de polder. Vanaf 22 maart hebben ze zelfs een heus Avantgarde departement. 

In dat departement vind je nieuw en internationaal toonaangevend design van Studiopepe, Arianna Lelli Mami & Chiara Di Pinto. En het beste van de nieuwe Studio Co met partners.

Je vindt er echt álles op woongebied. Van de grote basisstukken, naar de eyecatchers tot de details. We komen ogen tekort.