Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Schitterende Afternoon Tea bij het Waldorf Astoria met juweeltjes op je bord

De glanzende stenen zien er bedrieglijk echt uit en de chocolaatjes zijn exacte replica’s van originele gemstones. Bij het Waldorf Astoria in Amsterdam geniet je tot eind november van een Afternoon Tea die geïnspireerd is op de Choices by DL-juwelen van Debora Leeser en dat is práchtig! Van ijsho...

Schitterende Afternoon Tea bij het Waldorf Astoria met juweeltjes op je bord

De glanzende stenen zien er bedrieglijk echt uit en de chocolaatjes zijn exacte replica’s van originele gemstones. Bij het Waldorf Astoria in Amsterdam geniet je tot eind november van een Afternoon Tea die geïnspireerd is op de Choices by DL-juwelen van Debora Leeser en dat is práchtig!

Van ijshoorntjes die geen ijsjes zijn en picture-perfect eetbare strandattracties naar niet te versmaden sieraden, deze Afternoon Tea is echt een feestje voor de zintuigen.

We verklappen niet teveel, maar de champagne- en frambozenparels blijven ons nog wel even bij. Zó mooi en zó smaakvol. En deze oorbelletjes zien er toch ook echt uit?!

Enthousiast geworden van al die fonkelende heerlijkheden op je bord? Als je wilt, organiseert de conciërge meteen een afspraak bij Gassan Diamond voor het échte werk.

Deze unieke Afternoon Tea kost € 52,50 per persoon inclusief een glas champagne en een goody-bag.

Reserveren doe je via restaurants.amsterdam@waldorfastoria.com

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in