Het is maar liefst een decennium geleden dat de iconische juwelier hun laatste verlovingsring presenteerde. Maar ze moeten ook wel een leven lang mee gaan. Nu is het tijd voor een moderne versie van deze prachtige klassieker.

Dit is de nieuwe Tiffany True, de nieuwe verlovingsring van Tiffany & Co. 

Article continues after the ad

De zes-puntige Tiffany-setting waar de verlovingsringen om bekend staan, zijn universeel symbool geworden van liefde en toewijding. Met deze moderne versie, neemt de juwelier je mee naar de toekomst.

Ze hebben hun expertise op het gebied van het snijden van diamanten aangewend met een innovatieve methode, die maart in Nederland debuteert.

Het ontwerp

De Tiffany True verlovingsring is minimalistisch, strak en discreet gemarkeerd aan de zijkant met een "T", een subtiel detail. 

De setting loopt naadloos over in de diamant.

Draag 'm met trots

Tiffany is een merk dat je met trots kan dragen. Nadat de diamanten hun reis beginnen in een goedgekeurde mijn, worden ze gesneden in hypermoderne workshops, zodat de edelstenen altijd in handen zijn van verantwoordelijke, zeer bekwame vakmensen. 

Verkrijgbaar met een witte, Tiffany True geslepen diamant gezet in een platina band, of met een intens gele cushion cut gemodificeerde briljante diamant gezet in een 18 karaats gouden band.

Komt dat zien!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in