Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Schitterend: De mooiste sieraden van Van Gogh

Dol op Van Gogh? Dan kun je je lol op met de nieuwe collectie van Gassan Diamonds. Zij maakten een perfécte combinatie van Van Goghs Zonnebloemen, Irissen , Amandelbloesem en prachtige juwelen. Origineel en speels! In het Van Gogh Museum is nu een heuse luxe boetiek, waar high-end en exclusieve p...

Schitterend: De mooiste sieraden van Van Gogh

Dol op Van Gogh? Dan kun je je lol op met de nieuwe collectie van Gassan Diamonds. Zij maakten een perfécte combinatie van Van Goghs Zonnebloemen, Irissen , Amandelbloesem en prachtige juwelen. Origineel en speels!

In het Van Gogh Museum is nu een heuse luxe boetiek, waar high-end en exclusieve producten en collecties worden verkocht. Vergaap je niet alleen aan de prachtige kunst, maar ook deze schitterende kunststukjes. Irissen, Amandelbloesem en Zonnebloemen. Onze inner ekster is wide awake!

Diamanten, heel mooie diamanten (zucht) met de prachtige signatuur van Vincent. Onze ‘inner ekster’ fleurt er helemaal van op! Ook nog eens gemaakt door een van onze favoriete en van oorsprong Nederlandse diamantairs; Gassan Diamonds.

Er zijn twee collecties, één verfijnde en subtiele en één met iets meer karakter.

Perfect voor op je verlanglijstje in december, denken wij.

Of verwen jezelf eens met zo’n ‘statement piece’. Spaar ze allemaal ;-)

Geen tijd om zelf naar de boetiek in Het Van Gogh Museum te komen? Geen nood, ze zijn ook online verkrijgbaar.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in