Hoe bijzonder! Speciaal voor de langverwachte tentoonstelling Van Gogh & Japan in het Van Gogh Museum, creëerde het Conservatorium Hotel op loopafstand een Afternoon Tea die je stoutste verwachtingen overtreft. Eetbare kunst, dat is het.

De expositie duurt van 23 maart tot en met 24 juni. In die periode serveert Chef Schilo van Coevorden samen met zijn Chef patisserie Gino deze buitengewone culinaire belevenis. We zeggen niet snel: Once in a lifetime. Maar dit neigt er wel naar.

Behalve de Afternoon Tea zijn er ook twee speciale Van Gogh-suites te boeken in het hotel. Hemels!

De kussen, theekopjes, theepotten, alles is geïnspireerd op Van Gogh. Je kan zelf ook helemaal los gaan in het gastenboek.

Het speciale Van Gogh -arrangement is natuurlijk inclusief een overnachting in een Van Gogh-suite, toegang tot de tentoonstelling van Gogh & Japan en de veelbelovende afternoon tea. Meer informatie

Niet slapen, wel smullen

Gelukkig kan je de afternoon tea gedurende de expositie ook zonder overnachting genieten in de Brasserie van het hotel. Kosten: € 50,-. Met een glas Veuve Cliquot Brut Champagne: € 65,- p.p.

We verklappen niet te veel, maar verheug je vast op de hartige "Aardappeleter furikaki" en scones met yuzu marmalade, nashi peer & 5 spice jam.

Meer informatie en reserveren

Ze wordt vandaag 50, en wat blijft Kylie Minogue er altijd goed uitzien. Hoe doet ze dat toch?

In een interview vorige maand gaf Kylie eerlijk toe dat er voor een fotoshoot of opname een hoop werk aan te pas komt. ‘Achter zo’n look zit een heel team, zo sta ik ‘s ochtends echt niet meer op.’ Celebrate yourself at every age, vindt Kylie. Je kunt jezelf niet ouder of jonger maken, je kunt alleen maar jezelf in dit moment zijn. ‘Dus probeer altijd te stralen, in goede maar ook in mindere tijden.’ Ze heeft ook drie echt praktische tips – boring, naar eigen zeggen – waar Kylie al jaren trouw aan blijft. En die werken duidelijk, gezien haar jonge uitstraling. 

3x Kylie's anti-aging tips

1 Sunblock. Zon doet ons goed, maar veroudert de huid, met rimpels tot gevolg. Gebruik deze maanden dus echt een goede spf voor je gezicht, en kies eigenlijk bij voorkeur altijd voor een gezichtscrème met spf.

2 Haal áltijd je make-up af. ‘Ik draag al zo ontzettend lang make-up voor mijn werk. Maar ik maak mijn gezicht altijd schoon.’ Kylie gebruikt daarvoor mousselinedoeken, zachte doeken die extra grondig kunnen reinigen.

3 Een goede dermatoloog. ‘Ga als je kunt. Voor wat behandelingen.’

 

Bron: Prima. Beeld: Getty Images

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!

Ontwerper Tommy Hilfiger woont samen met zijn vrouw Dee in één van de 151 bewoonde suites van het wereldberoemde Plaza Hotel in New York. Aan Architectural Digest gaven ze een persoonlijke rondleiding voor bijzondere details en vooral veel humor!

Het appartement staat bol van de stijl, maar ook heel veel bijzondere snuisterijen. Terloops zegt Tommy: "Oh ja, dit was een cadeautje van Mick Jagger en dit heb ik van Karl Lagerfeld gekregen."

Dee blijft er lekker nuchter onder, met enige zelfspot: "I can't say this kitchen sees a lot of cooking action.... After all, that's what restaurants are for."

Goede tip

In de slaapkamer hebben Tommy en Dee een kleine minibar laten maken voor koffie en thee. Zo hoeven ze 's ochtends niet naar de keuken beneden en zitten ze met hun koffietje lekker op het terras naar Central Park te kijken. Dat is nog eens wakker worden!

Bekijk de video:

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beeld: ANP. Bron: Architectural Digest