Hoe bijzonder! Speciaal voor de langverwachte tentoonstelling Van Gogh & Japan in het Van Gogh Museum, creëerde het Conservatorium Hotel op loopafstand een Afternoon Tea die je stoutste verwachtingen overtreft. Eetbare kunst, dat is het.

De expositie duurt van 23 maart tot en met 24 juni. In die periode serveert Chef Schilo van Coevorden samen met zijn Chef patisserie Gino deze buitengewone culinaire belevenis. We zeggen niet snel: Once in a lifetime. Maar dit neigt er wel naar.

More content below the advertising

Behalve de Afternoon Tea zijn er ook twee speciale Van Gogh-suites te boeken in het hotel. Hemels!

De kussen, theekopjes, theepotten, alles is geïnspireerd op Van Gogh. Je kan zelf ook helemaal los gaan in het gastenboek.

Het speciale Van Gogh -arrangement is natuurlijk inclusief een overnachting in een Van Gogh-suite, toegang tot de tentoonstelling van Gogh & Japan en de veelbelovende afternoon tea. Meer informatie

Niet slapen, wel smullen

Gelukkig kan je de afternoon tea gedurende de expositie ook zonder overnachting genieten in de Brasserie van het hotel. Kosten: € 50,-. Met een glas Veuve Cliquot Brut Champagne: € 65,- p.p.

We verklappen niet te veel, maar verheug je vast op de hartige "Aardappeleter furikaki" en scones met yuzu marmalade, nashi peer & 5 spice jam.

Meer informatie en reserveren

Heb je eindelijk zo'n tijdloos Dior-item te pakken, dan is het natuurlijk des te leuker om 'm te laten personaliseren. Met My ABCDior kan dat!

Zo kan je je Lady Dior, nieuwe Tribal oorbellen, ring, armband of zelfs je iPhone hoesje personaliseren met gouden of licht gouden lettertypes.

More content below the advertising

Dit zijn de tribal oorbellen:

En zo draag je ze:

Maar ook deze armband gaat op onze wishlist:

En natuurlijk de Lady Dior, maar dan met onze eigen initialen:

We worden er sowieso gelukkig van!

Je bestelt de My ABCDior-collectie, bijvoorbeeld de tribal oorbellen, gewoon via de webshop.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Kris Jenner, bekend als mommager van de Kardashians, kan wel wat rust en kalmte om zich heen gebruiken. De moeder van Kim, Kourtney, Rob en Khloé Kardashian en Kylie en Kendall Jenner heeft haar handen vol aan haar succesvolle kinderen. Dan wil je in huis maar één ding: rust.

Architectural Digest kreeg een rondleiding bij de socialité thuis en wij kijken maar wat graag even mee. Wat opviel? Ook hier is de keuken het hart van het huis. Kijk mee hoe Kris een bijzonder kijkje achter de de deur geeft, zónder de chaos die we kennen van The Kardashians.

More content below the advertising

 

Bron: Architectural Digest. Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in