Hoe bijzonder! Speciaal voor de langverwachte tentoonstelling Van Gogh & Japan in het Van Gogh Museum, creëerde het Conservatorium Hotel op loopafstand een Afternoon Tea die je stoutste verwachtingen overtreft. Eetbare kunst, dat is het.

De expositie duurt van 23 maart tot en met 24 juni. In die periode serveert Chef Schilo van Coevorden samen met zijn Chef patisserie Gino deze buitengewone culinaire belevenis. We zeggen niet snel: Once in a lifetime. Maar dit neigt er wel naar.

Behalve de Afternoon Tea zijn er ook twee speciale Van Gogh-suites te boeken in het hotel. Hemels!

De kussen, theekopjes, theepotten, alles is geïnspireerd op Van Gogh. Je kan zelf ook helemaal los gaan in het gastenboek.

Het speciale Van Gogh -arrangement is natuurlijk inclusief een overnachting in een Van Gogh-suite, toegang tot de tentoonstelling van Gogh & Japan en de veelbelovende afternoon tea. Meer informatie

Niet slapen, wel smullen

Gelukkig kan je de afternoon tea gedurende de expositie ook zonder overnachting genieten in de Brasserie van het hotel. Kosten: € 50,-. Met een glas Veuve Cliquot Brut Champagne: € 65,- p.p.

We verklappen niet te veel, maar verheug je vast op de hartige "Aardappeleter furikaki" en scones met yuzu marmalade, nashi peer & 5 spice jam.

Meer informatie en reserveren

Je houdt van haar, of je hebt een hekel aan haar, maar hoe dan ook, voor een zestiger ziet ze er ge-wel-dig uit. Zelf zegt dat ze daar hard voor moet werken. Volgens geruchten zelfs vijf uur sport per dag. Hier de leukste foto’s van 6 decennia Madonna.

Als je het trouwens leuk vindt om een beetje op de hoogte te blijven van Madonna en haar kroost. Op haar instagram-account deelt ze regelmatig persoonlijke foto’s van haar en haar gezin en dat is echt het volgen waard.

Zo deelde ze op Moederdag deze kinderfoto van zichzelf en haar moeder:

De popdiva heeft naast haar muzikale carrière ook altijd in films gespeeld. Met meer en minder succes. Desperately Seeking Susan zette haar op de kaart.

Maar echt lof kreeg ze voor haar rol in Evita.

En ze is nooit bang geweest om tegen heilige huisjes te schoppen. Hier de wereldberoemde outfit die Jean Paul Gaulthier voor haar maakte:

En met de perfecte date voor de Oscars:

 

Best DateEver!! 👑👑 #oscars #epic #fun 🎉💕🌈😂🙏🏻

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op

Bij het laatste MET Gala verscheen ze weer in een opzienbarende creatie van Jean Paul Gaulthier.

Haar 60e verjaardag viert ze met haar gezin in Marrakech. Happy Birthday!

 

In case someone forgot! 👑🌈😂🔥💃🏾🍷🎂♥️🇲🇦#birthday #magic #Marakesh

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Onze mode-expert Anta Willemars heeft echt een neus voor mooie mode-items. Zij tipt nu de prachtige broches van Cedric Williams en daar zitten echt een paar pracht-exemplaren bij. Wij zien graag een revival van de broches!

Anita: “Cedric Williams is een Amerikaanse designer die in Nederland woont en heel bijzondere juwelen maakt. Vooral de broches maakten op mij veel indruk, zoals deze met een Japanse libelle op tekst uit 1920.” Prijs € 500,-.

Maar er zijn nog een paar kunststukjes te vinden.Zoals deze litho op handgeschreven correspondentie.

Of deze, meer kleurrijke versie:

Pikant

Overigens hebben de broches wel een licht pikante dubbele boodschap. Aan de achterzijde staan foto's van begin 1900 van schaars geklede dames. Dat is dan iets dat jij alleen weet als je de broches draagt ;-).

www.revizionisthistory.com

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in